Paarden

Haffie

Haffie is een haflinger ruin. Haffie is heel braaf in de rijlessen, maar ook zeker voor ervaren ruiters een leuke uitdaging en leerpony. Hij is namelijk heel voorzichtig met beginnende of onzekere ruiters. Bij meer ervaren ruiters wordt hij fanatieker en kritischer, waardoor hij vele mensen een mooie uitdaging kan bieden.

Haffie is door mij alround opgeleid. Van bitloze dressuurwedstrijden tot oefencrossen, hij kan het allemaal. Daarnaast train ik Haffie regelmatig vanaf de grond, om hem zo top fit te houden. Hierbij trainen we afgewisseld aan de lange lijnen, doen we dressuurmatig grondwerk en pakken we veel cavaletti en in uitjes mee.

Haffie is beschikbaar voor (bitloze) rijlessen, grondwerk, dubbele lange lijnen en loswerk lessen

Elmo

Elmo is een warmbloed ruin. Hij is eigenwijs, gevoelig en speels. Hij is geschikt voor meer ervaren mensen, om een echte uitdaging in het grondwerk. Ook kan hij geduldig zijn met minder ervaren mensen. Hij is ontzettend gevoelig, waardoor hij precies laat zien wat je vraagt en je op die manier toont wat je goed en fout doet.

Elmo is zeer ervaren in het grondwerk. Binnen het parelli systeem kent hij zowel online als at liberty alle oefeningen t/m level 4. Ook is hij opgeleid aan de lange lijnen. Door een rugblessure wordt hij helaas niet meer gereden.

Elmo is beschikbaar voor grondwerk, dubbele lange lijne en loswerk lessen

Deja Vue

Vue is een oudere merrie, die bij ons mag genieten van haar pensioen. Zij is aan ons gegeven in verband met gedragsproblemen.

Zodat ze zich niet gaat vervelen en om een beetje in beweging te blijven, wordt zij nog met mate ingezet voor grondwerklessen en doe ik zelf ook nog wat licht dressuurmatig grondwerk met haar.

Vue is beperkt beschikbaar voor grondwerk en loswerk leseen