Persoonlijk lesweekend

Wil jij een paar dagen lang je volledig op je paard richten?
Met een duidelijk plan en handvatten voor thuis?
Echt een sprong vooruit maken met je paard?
Aan de slag met een persoonlijk plan voor jou en je paard?
En dit alles op een paardvriendelijke en communicatieve manier?
Wil je graag bij mij komen lessen, maar vind je het voor 1 losse les niet handig?

Dan is een persoonlijk les weekend wat voor jou! In overleg is het mogelijk om meerdere dagen langs te komen met je paard en deze dagen fanatiek te lessen om zo snel sprongen vooruit te maken met je paard. Het paard kan dan bij mij overnachten.

In een persoonlijk weekend is het mogelijk om de lessen met je eigen paard aan te vullen met theorielessen voor meer kennis, een persoonlijke demo met mijn eigen paard en is het mogelijk om met een van onze lespaarden aan de slag te gaan, om zo vaardigheden te leren die je vervolgens weer kan toepassen met je eigen paard.

Van tevoren vraag ik je een vragenlijst in te vullen. Deze gaat over wat jij graag zou willen leren in de dagen, welke vragen je hebt en of er specifieke problemen zijn waar jij met je paard mee aan de slag wil.

Aan de hand van deze vragenlijst schrijf ik een persoonlijk plan, waar je zowel tijdens de dagen, als daarna thuis mee aan de slag kan. Uiteraard is er tijdens de dagen alle ruimte voor overleg en wordt het plan bijgesteld waar nodig.

Op de eerste dag bespreken we de vragenlijsten en ontvang je van mij jouw plan. We bespreken samen de plannen, zodat je meteen weet waarmee je in de eerste les aan de slag kan. En ook mooi kan zien hoe les aansluit bij het doel wat jij hebt.

Praktische informatie

Voor de praktijklessen is er de beschikking over een fijne ruime buitenbak en een ruime speelweide met grote vijver. Voor de theorielessen is er een theorieruimte waar we comfortabel kunnen zitten.

Voor de paarden zijn er ruime paddocks beschikbaar, omheind met een zeer veilig houten hek en stroomdraad.

De kosten voor de overnachting van een paard zijn €10,- per dag. De kosten van de lessen zijn €25,- per les. Als je graag meer dan 2 dagen en 2 lessen wilt, krijg je 10% korting.

Indien gewenst is het mogelijk een box te huren zodat je paard ‘s avonds op stal kan (meerprijs €5,- per dag incl. stro). Bijvoeren met hooi is altijd mogelijk zonder meerprijs.